Ste eden izmed premnogih, ki se soočajo z dolgotrajnimi težavami v duševnem zdravju, in se z namenom, da bi preprečili morebitne hospitalizacije, dosegli želeno stopnjo okrevanja ter v krogu svojih domačih zaživeli kakovostnejše življenje, sprašujete, kaj bi lahko sami prispevali k izboljšanju svojega duševnega zdravja? V kolikor vas vsaj malo zanimajo odgovori na ta vprašanja, vas prijazno vabimo na brezplačno predavanje z naslovom “Kaj lahko storim za izboljšanje svojega duševnega zdravja?”.

 

Predavanja bodo mesecih maju in juniju potekala v 8. mestih, in sicer v Slovenj Gradcu, Kopru, Novem mestu, Ptuju, Mariboru, Murski Soboti, Trbovlju in Ljubljani. Več podrobnejših informacij o datumih in lokacijah izobraževanj vam je na voljo v rubriki DOGODKI. Vabljeni, da se nam pridružite!

 

Predaval bo priznani strokovnjak prof. dr. Rok Tavčar, dr. med., specialist psihater, zaposlen v Psihiatrični kliniki Ljubljana. Predavanja soorganizirata Ozara Slovenija in podjetje Janssen, farmacevtski del podjetja Johnson&Johnson. Programe izobraževanja in psihoedukacije društva Ozara Slovenija sofinancira Fundacija za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji.