Z veseljem napovedujemo zaključno konferenco, ki jo bomo soorganizirali pod okriljem mednarodnega projekta P2PLGT (Empowering young LGT people), v katerem sodeluje pet evropskih univerz in društvo Ozara Slovenija. Projekt poteka pod pokroviteljstvom Evropske komisije, natančneje Direktorata za pravosodje oz. programa Daphne III. Več o projektu si lahko prebereta na uradni spletni strani projekta http://peerlgt.eu/.

 

Več informacij o zaključni konferenci s naslovom LGBTQI Empowering Realities, ki bo med 11. in 12. februarjem 2015, potekala v italijanskem Torinu (v prostorih Univerze v Torinu),  lahko pridobite z ogledom spletne strani http://peerlgt.eu/final-conference ali spodnjih dokumentov (v angleškem jeziku):

Invitation letter
Call for Abstract and Paper
Template Abstract Submission
Template Paper Submission
Registration form

 

Za dodatne informacije nam lahko pišete na elektronski naslov info@ozara.org. Vabljeni, da se konference (aktivno) udeležite!

 

V kolikor potrebujete informacijo o slovenskih organizacijah, ki delujejo z namenom združevanja LGBTQI oseb in zavzemanja za njihove pravice, vas vabimo, da obiščete spletno stran http://peerlgt.eu/useful-link/slovenija.