Korona virus jo je zagodel tudi organizatorjem najpopularnejšega nočnega teka pri nas – znameniti Nočni 10ki, ki bi morala v soboto, 27.6., potekati na Bledu.  Če bo možno, jo bodo izvedli v jesenskem času, v kolikor ne, pa jo bodo organizirali v letu 2021.

So pa organizatorji – Vitezi dobrega teka – prišli na zanimivo idejo, s katero bodo to tekaško prireditev na najboljši možni način poskušali poustvariti virtualno! Da, Virtualna Nočna 10ka bo prava tekma. Izvedli jo bodo skupaj z vami na dan Nočne 10ke – 27.6.2020. Vaš rezultat boste lahko na ta dan postavili med 10. in 24. uro – 14 ur na čast 14. Nočni 10ki. Vaš napor bodo nagradili z odlično, lično in unikatno medaljo in kupom drobnih pozornosti. Na voljo je samo 500 mest. Ste zraven? Če da, potem obiščite uradno spletno stran prireditve.

Dodaten razlog za prijavo je tudi dejstvo, da bodo organizatorji tudi tokrat dobrodelni, saj bodo 1€ od vsake plačane prijave namenili naši humanitarni organizaciji. Zatorej, lepo vabljeni na Virtualno Nočno 10ko!